Welkom

EFES : meer dan alleen maar Kebap !

Zin in een in een heerlijke Pita of pizza ?
Afhaalzaak en pizzeria EFES Dönerkebap te Molenbeersel biedt al sinds enkele jaren een grote keuze in pita’s, pizza’s en bijbehorende snacks en extra’s.  U kan deze afhalen, laten thuisbezorgen of gewoon ter plaatse in ons restaurant nuttigen.

Bij EFES DönerKebap  geniet u van de allerbeste kwaliteit en een supersnelle service.

Er is uiteraard de echte Turkse Dönerkebapin al zijn variëteiten, van de Pita Shoarma  tot de Dürüm Kofte of Adana.  Daarnaast biedt EFES ook een ruim assortiment Italiaanse pizza’s aan, van de gewone Margarita tot de Pollo en de Gambretti. U kan ook volledige dagbereide schotels bestellen.

Eveneens heeft U een ruime keuze aan belegde broodjes, ter plaatse of mee te nemen.
Alles wordt bereid met dagverse kwaliteitsproducten en er wordt dan ook gewerkt de beste ingrediënten. EFES en al zijn medewerkers staan voor U klaar om uw bestelling zo snel en perfect mogelijk  behandelen.

Bekijk onze uitgebreide selectie van gerechten: klik hier voor de gedetailleerde menukaart

Bestel nu via : 089/77 77 59  of gsm: 0487/37 48 59

Wij verwelkomen u van harte als klant bij EFES ! 

Kebab of Pita?

Döner Kebab (döner betekent "draait" in het Turks) is van oorsprong een Turks vleesgerecht van lamsvlees.   Pita is de westerse omschrijving voor döner kebab.
Vaak worden tegenwoordig ook veel andere vleessoorten gebruikt zoals kip, of kalfsvlees. Dit vlees is bewerkt met kruiden. De oorspronkelijke döner (Yaprak döner) bestaat uit een staaf die belegd is met afwisselend een laagje gekruid kalfsvlees en een laagje vet. De staven worden aan een staande grill verhit, en in platte stukjes gesneden met een speciaal mes of een elektrisch snijapparaat. Vervolgens wordt het geserveerd als schotel met sla, tomaat, ui en frieten, of als broodje waarbij verschillende soorten brood of durum (betekent letterlijk "opgerold") wordt gebruikt.

top